Annonce:

Original Supra Mk.IV med 11.000 km har fået ny ejer – så vild er prisen!

I sidste uge skrev vi om en urørt Toyota Supra med et til salg-skilt i forruden – nu er kultjapaneren solgt for et rasende beløb

Når en original Toyota Supra Mk.IV med lavt kilometertal, venstrestyrring og turbo dukker op med et til salg-skilt i forruden, går det entusiastiske bilmiljø i selvsving. Netop sådan en Supra dukkede kort før nytår op på bringatriler.com.

Og hvad gjorde bilmiljøet? Gik i selsving. Flere bilmedier delte heftigt historien om den urørte Supra. Det samme gjorde vi her på boosted.dk, og nu er bilen solgt. Og det for et vanvittigt beløb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Efterhånden som der bliver længere og længere mellem de pænere eksemplarer af den japanske kultvogn, er det ikke usædvanligt, at prisen løber opad.

LÆS OGSÅ: 11 helt ‘nye’ BMW E34 5-serie fundet i Bulgarien

Men da auktionen sluttede den 3.januar i år, lød det endelige hammerslag på 121.000 dollar. Eller rundt regnet 800.000 danske kroner. Bare to dage før nytår var prisen 90.000 dollar. Altså en prisstigning på 34.4 procent. Det kalder vi en god dag på kontoret.

Nu er det næppe en dansker, der har vekslet dollars til gengæld for den røde japaner. Men hvis det er. Ja, så er de 121.000 dollar selvfølgelig før moms, afgift og hvad vi ellers har af økonomiske sanktioner rettet mod bilister herhjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Skulle bilen udstyres med et sæt danske nummerplader, er vi ifølge motorregisterets seneste afgiftsvurdering af en Supra Mk.IV skræmmende tæt på den danske nybilspris. Der er nemlig kun 100.000 kroner op til den ene million, som en Supra kostede fra ny herhjemme i 1994.


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler