Reklame:

Vi tester: Spirit XL er den perfekte julegave til ethvert legebarn

Julen nærmer sig med alt for hastige skridt, og hvis du er i samme båd som os, så har du rigtig svært ved at finde på noget spændende til ønskelisten. Men fat mod – vi kommer dig til undsætning lige her!

Det er det samme hvert eneste år. Når familien begynder at spørge til ønsker, har vi ingen anelse om, hvad vi skal svare. For alt det fede grej til bilen, har vi allerede selv købt. Men så er det jo godt, at der findes firmaer som vores venner fra Morfars.dk.

Her er de nemlig mestre i at finde mega sjovt grej, som enhver drengerøv – stor som lille – vil elske at lege med i samtlige juledage. Og lidt mere til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Især fjernstyrede biler er Morfars.dk rigtig skarpe til, og derfor ser vi denne måned nærmere på en bil, der måske er den perfekte ting til din ønskeliste.

Spirit XL fjernstyret bil fra Morfars.dk Navnet er Spirit XL, og det er en såkaldt all-round fjernstyret bil med ret kraftig motor og baghjulstræk. Det gør den super sjov at køre med, og der er masser af trækkraft og ikke mindst en god tophastighed på over 35 km/t. Hvilket er rigeligt til at have det mega skægt hjemme på villavejen.

Spirit XL findes i to varianter. Racer med lavt tyngdepunkt og fed hækspoiler – og så den testede Monster med ekstra store hjul og mere frihøjde. Sidstnævnte klarer lidt lettere de ujævne overflader end Racer. Så vores anbefaling er Monster-udgaven.

Se begge udgaver her!

Spirit XL fjernstyret bil fra Morfars.dkSom du ser herover er der masser af lækre kvalitetsdetaljer. Blandt andet undervogn med beskyttelses-top og støddæmpere med metal-ende. Plus trækaksler i metal og kuglelejer i hele drivlinjen.

Spirit XL leveres samlet og klar til at køre. Du skal blot bruge 3 x AA-batterier til senderen, og så er du i gang. Laderen til bilens batteri er via USB, så det bliver ikke meget lettere.

Spirit XL fjernstyret bil fra Morfars.dkOm du vil benytte dig at de medfølgende flag, er helt op til dig. De tager få sekunder at montere og give et meget fedt monstertruck-look. Du kan jo eventuelt lave dine egne flag for at give bilen et personligt præg.

Hvad koster den?
Spirit XL koster blot 899 kr. hos Morfars.dk, og det er jo en pris, hvor de fleste kan være med, når vi snakker julegaver. Og du får altså rigtig meget sjov og ballade for pengene, synes vi.

KLIK HER OG SE BILEN!

Spirit XL fjernstyret bil fra Morfars.dk
Opladningen sker med et simpelt USB-stik. Super let og effektivt.
Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?