Annonce:

Retningslinjer for debat på sociale medier hos Boosted.dk

Alle er velkomne til at kommentere på vores sociale medier, hvis det foregår med respekt for hinanden og i en god tone. Det kræves derfor, at vores retningslinjer overholdes.

Vi elsker god og konstruktiv debat på sociale medier – hvis det foregår i en sober og ordentlig tone. Vi forbeholder os derfor retten til at slette kommentarer, som ikke overholder nedenstående retningslinjer.

Hvis retningslinjerne ikke overholdes, kan vi også uden varsel vælge at blokere brugere på ubestemt tid. Læs mere herunder.

Retningslinjer for debat på alle platforme:
Ingen had:
– Du må ikke opfordre til vold eller kriminalitet.
– Hadefulde, injurierende, anklagende, diskriminerende, krænkende, racistiske eller truende kommentarer er ikke tilladt og slettes. Dette gælder også enhver kommentar rettet imod Boosted-redaktionen som medie eller dennes ansatte.
– Indhold, der strider mod dansk lovgivning, slettes og anmeldes til politiet. Det inkluderer også trusler af enhver slags.

God tone og respekt:
– Kommentarer, som ikke er skrevet i en ordentlig tone, slettes.
– Privatlivets fred skal respekteres, så vi accepterer ikke offentliggørelse af andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fotos eller lignende.

Spam fjernes:
– Kommentarer må ikke indeholde kommercielle reklamebudskaber eller have til hensigt at skabe trafik til andre platforme eller virksomheder.
– Vi forbeholder os desuden retten til at fjerne enslydende kommentarer, der gentages under flere opslag uden at have relevans for de pågældende opslag.
– Kommentarer, der har en anonym profil som afsender, har karakter af spam eller ikke er på dansk, slettes.

Det er udelukkende Boosted-redaktionen, som afgør, hvornår en kommentar på vores sociale medier ikke lever op til ovenstående retningslinjer. Brugere, som får kommentarer slettet eller deres profil blokeret, har ikke krav på en begrundelse for beslutningen.

LÆS OGSÅ: Hader Boosted-redaktionen virkelig elbiler?

Boosted Magazine - Danmarks største bilmedie
Foto: Porsche
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler