Hvem er Boosted Magazine?

Boosted.dk er landets største website om biler. Vi har over en million unikke brugere, over to millioner sessioner og over syv millioner sidevisninger hver måned. Fra 2013 til 2018 var Boosted Magazine et trykt magasin – i dag er vi et rendyrket netmedie.

På Boosted.dk finder du alt om biler. Vi giver dig de seneste nyheder fra hele verden, de flotteste gallerier, de hurtigste superbiler, trafiknyt, lovstof og reportager fra store og små events fra ind- og udland.

Også på sociale medier er Boosted størst. Sammen med vores søstersite Mandesiden.dk har vi på Facebook, Instagram og Snapchat i alt over 165.000 følgere.

Vil du annoncere på Boosted.dk?
KLIK HER og læs mere!

Har du spørgsmål vedr. abonnement eller medlemskab?
Så skriv til boosted@boosted.dk / Du kan også logge ind HER!

Boosted Magazine når ud til flest danskere


 

MØD BOOSTED-REDAKTIONEN

Navn: Martin ‘Pyramiden’ Poorhamidi

pyra

Alder: 35 år

E-mail: mp@boosted.dk

Stilling: Chefredaktør – medejer

Første bil: En Opel Astra F 1,6i fra 1993, som jeg ombyggede helt vildt og deltog i Danmarks Flotteste Bil 2005. Det var tider.

Nuværende biler: Hverdagsbilerne er med stjerne – en Mercedes ML350 fra 2015 i batmobil-look og 22″ hjul, og en Mercedes C63s AMG Coupé fra 2016, som er lettere modificeret. Til banen har jeg en hårdt ombygget Mercedes C63 AMG med Rocket Bunny kit og Weistec Stage 3 kompressorkit, som giver 749 hk og 950 Nm. Kronen i samlingen er en helt original Mercedes W201 190 2,3 16V Cosworth i Rauchsilber og så har jeg også en Citröen BX19 GTi (don’t ask why)…

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: sælge mit hus og bygge noget med plads til ALLE mine biler i garagen. Lige nu kan jeg kun have 5 stk. inde i varmen. Og så måske lige opgradere lidt på familiebilen, men så var de 10 millioner da også godt og grundigt brugt.


 

Navn: Kasper Erling

Kasper Erling

E-mail: ke@boosted.dk

Alder: 42 år

Stilling: Redaktionschef – medejer

Første bil: Volvo 340 med hjemmebygget toiletpapirsholder, overfyldt askebæger og fake dumpventil. Piiifft!

Nuværende biler: Jeg har ansvaret for test af nye biler til Boosted, så jeg har ofte forskellige pressebiler til rådighed. Privat har jeg en Renault Kadjar til familien og en sjov og lidt modificeret Toyota GT86 til hyggeture. Og så drømmer jeg i smug om en fin, gammel Volvo 245.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en ny Porsche Taycan til hverdagsbil, en Porsche 911 GT3 til trackdaybil, førnævnte Volvo 245 til søndagsturene og en gammel 911’er til min kone, der er taleskriver og Porsche-glad. Og så købe chips og dip for resten af pengene…

 


Navn: Bjørn S. Nielsen

Bjørn Skjærup Boosted Magazine

Alder: 28 år

E-mail: bj@boosted.dk

Stilling: Webredaktør

Første bil: Citroën Saxo VTS som desværre manglede de sidste 20 hestekræfter, fordi det kun var en 8v’er. Men den havde både O.Z Superleggera-fælge (med spacere), røde seler, bananmanifold og et sæt 6×9’ere i hattehylden. Wuhu! Der gik i øvrigt ild i noget isolering rundt om manifolden, så det skrev vi selvfølgelig om i bladet.

Nuværende biler: Efter nogle år med tre biler på én gang (ja, det er tre gange vægtafgift og forsikring…) er jeg nede på to ting med fire hjul. En hverdagsslider (omend en rigtig pæn én) af en BMW E46 330Ci og så min bordeaux sommervogn, E36 320i. Begge coupéer, selvfølgelig.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg: Bede BMW bygge E32 7-serie ‘Goldfish’ V16 færdig med typegodkendelse, så jeg kan købe den og få den på danske plader. Den ultimative hverdagsgryde.


Navn: Joanna ‘Wunder’

Alder: 39,99 år

E-mail: jw@boosted.dk

Stilling: Journalist og selvstændig reservedelspusher

Første bil: Opel Vectra A

Nuværende biler: Dodge Charger, Opel Kadett C Coupe, BMW F11, BMW Alpina B5 E60, BMW E34, Mercedes W201 190E og Fiat 125.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en sneleopard og afbetale alle mine fartbøder.


 

Navn: Felix Erling

E-mail: felix@boosted.dk

Stilling: Junior-fotograf

Første bil: Hummer H2 (som legetøjsbil)

Nuværende bil: Elløbehjul…

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe det vildeste racer-setup til min computer. Og så gemme resten til min første rigtige bil, som nok skulle være en Tesla Model X eller en Porsche Panamera.