Hvem er Boosted Magazine?

Boosted.dk er landets største website om biler. Vi har over 385.000 unikke brugere og over 1,6 millioner sidevisninger hver måned. Fra 2013 til 2018 var Boosted Magazine et trykt magasin – i dag er vi et rendyrket netmedie.

På Boosted.dk finder du alt om biler. Vi giver dig de seneste nyheder fra hele verden, de flotteste gallerier, de hurtigste tunerbiler, de skøreste ombygninger og reportager fra store og små events fra ind- og udland.

Vil du annoncere på Boosted.dk? Så KLIK HER og læs mere!

Har du spørgsmål vedr. abonnement eller medlemskab?
Så skriv til boosted@boosted.dk
Du kan også logge ind HER!

Boosted Magazine når ud til flest danskere


 

Navn: Martin ‘Pyramiden’ Poorhamidi

pyra

E-mail: mp@boosted.dk

Stilling: Chefredaktør – medejer

Første bil: En Opel Astra F 1,6i fra 1993, som jeg ombyggede helt vildt. Det var tider.

Nuværende biler: Hverdagsbilen er en Mercedes E-klasse 250CDI med AMG-kit. Til banen har jeg en hårdt ombygget Mercedes C63 AMG med Rocket Bunny kit.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en Nissan Skyline KPGC10 fra 70’erne og renovere den totalt. Og ja, så lige en ny Nissan GT-R til hverdagsbrug.


 

Navn: Kasper Erling

Kasper Erling

E-mail: ke@boosted.dk

Stilling: Redaktionschef – medejer

Første bil: Volvo 340 med hjemmebygget toiletpapirsholder, overfyldt askebæger og fake dumpventil. Piiifft!

Nuværende biler: Jeg har ansvaret for test af nye biler til Boosted, så jeg har ofte forskellige pressebiler til rådighed. Privat har jeg en Renault Kadjar til familien og en sjov Toyota GT86 til hyggeture. Og så drømmer jeg i smug om en fin, gammel Volvo 245.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en ny Volvo XC90 til hverdagsbil, en Porsche 911 GT3 RS til trackdaybil, førnævnte Volvo 245 til søndagsturene og en gammel 911’er til konen. Og så købe chips og dip for resten af pengene…

 


Navn: Bjørn Skjærup

Bjørn Skjærup Boosted Magazine

E-mail: bj@boosted.dk

Stilling: Webredaktør

Første bil: Citroën Saxo VTS som desværre manglede de sidste 20 hestekræfter, fordi det kun var en 8v’er. Men den havde både O.Z Superleggera-fælge (med spacere), røde seler, bananmanifold og et sæt 6×9’ere i hattehylden. Wuhu! Der gik i øvrigt ild i noget isolering rundt om manifolden, så det skrev vi selvfølgelig om i bladet.

Nuværende biler: Efter nogle år med tre biler på én gang (ja, det er tre gange vægtafgift og forsikring…) er jeg nede på to ting med fire hjul. En hverdagsslider (omend en rigtig pæn én) af en BMW E46 330ci og så min rødvinsrøde sommervogn, E36 320i. Begge coupéer, selvfølgelig.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg: Bede BMW bygge E32 7-serie ‘Goldfish’ V16 færdig med typegodkendelse, så jeg kan købe den og få den på danske plader. Den ultimative hverdagsgryde.


Navn: Joanna ‘Wunder’

E-mail: jw@boosted.dk

Stilling: Journalist og selvstændig reservedelspusher

Første bil: Opel Vectra A

Nuværende biler: Dodge Charger, Opel Kadett C Coupe, BMW X5, BMW E39, BMW E34, Mercedes W201 190E og Fiat 125.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en sneleopard og afbetale alle mine fartbøder.


 

Navn: Felix Erling

Felix Erling Boosted

E-mail: felix@boosted.dk

Stilling: Junior-fotograf

Første bil: Hummer H2 (som legetøjsbil)

Nuværende bil: Elløbehjul…

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe det vildeste racer-setup til min computer. Og så spare resten sammen til min første rigtige bil, som nok skulle være en Porsche Panamera Turbo.