Hvem er Boosted Magazine?

Boosted.dk er landets største bilmedie, som hver dag skriver om alt indenfor bilbranchen. Vi har op mod en million unikke brugere og syv millioner sidevisninger om måneden på hjemmesiden, der er helt gratis at besøge.

På Boosted.dk finder du nyheder om det seneste fra bilernes verden. Vi giver dig de bedste og mest relevante bilnyheder fra både ind- og udland, trafiknyt, debatindlæg, klummer, guides, events fra ind- og udland og meget, meget mere.

Også på sociale medier er Boosted størst. Sammen med vores søstersite Mandesiden.dk har vi på Facebook, Instagram og Snapchat i alt over 170.000 følgere.

Vil du i kontakt med Boosted-redaktionen?
Så skriv til boosted@boosted.dk

Vil du annoncere på Boosted.dk eller vores sociale medier?
KLIK HER og læs mere!

Danmarks største bilmedie - Boosted.dk


MØD BOOSTED-REDAKTIONEN

Navn: Martin ‘Pyramiden’ Poorhamidi

Martin Poorhamidi Boosted - Auto Show

Alder: 36 år

E-mail: mp@boosted.dk

Stilling: Chefredaktør – medejer

Første bil: En Opel Astra F 1,6i fra 1993, som jeg ombyggede helt vildt og deltog i Danmarks Flotteste Bil 2005. Det var tider.

Nuværende biler: Hverdagsbilerne er med stjerne – en Mercedes GLE350de fra 2021 i batmobil-look og 12×23″ Vossen hjul, og en Mercedes C63 AMG Coupé fra 2012, som er lettere modificeret. Til banen har jeg en hårdt ombygget Mercedes C63 AMG med Rocket Bunny kit og Weistec Stage 3 kompressorkit, som giver 749 hk og 950 Nm. Kronen i samlingen er en helt original Mercedes W201 190 2,3 16V Cosworth i Rauchsilber. Jeg har også en Citröen BX19 GTi 16V (don’t ask why) og en totalt perfekt Opel Kadett E GSi 2,0 16V i den specielle Champion udgave. Den er bare hård.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Sælge mit hus og bygge noget med plads til ALLE mine biler i garagen. Lige nu kan jeg kun have 5 stk. inde i varmen. Og så måske lige opgradere lidt på familiebilen, men så var de 10 millioner da også godt og grundigt brugt.


Navn: Kasper Erling

Kasper Erling Boosted - Auto Show

E-mail: ke@boosted.dk

Alder: 44 år

Stilling: Redaktionschef – medejer

Første bil: Volvo 340 med hjemmebygget toiletpapirsholder, overfyldt askebæger og fake dumpventil. Man trykkede på en knap, og så sagde en højttaler “piiifft” – virkelig dumt, men virkelig sjovt. Dengang.

Nuværende biler: Jeg har en Porsche 911 Carrera 4S, som får 20″ hjul, GT3-front og ducktail til foråret. Og så har jeg en Tesla Model 3 til familieturene. Desuden er jeg ved at lokke min far til at sælge mig den gamle Volvo 444, han har stående og aldrig kører i. Det skal nok lykkes en dag…

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe en ny Porsche Taycan Sport Turismo som familiebil, en Porsche 911 GT3 RS til hyggebil, og en gammel 911’er til min kone, der er taleskriver og Porsche-glad. Og så købe chips og dip for resten af pengene…


Navn: Bjørn S. Nielsen

Bjørn Skjærup Nielsen Boosted.dk

Alder: 30 år

E-mail: bj@boosted.dk

Stilling: Webredaktør

Første bil: Citroën Saxo VTS som desværre manglede de sidste 20 hestekræfter, fordi det kun var en 8v’er. Men den havde både O.Z Superleggera-fælge (med spacere), røde seler, bananmanifold og et sæt 6×9’ere i hattehylden. Wuhu! Der gik i øvrigt ild i noget isolering rundt om manifolden, så det skrev vi selvfølgelig om i bladet.

Nuværende biler: Efter nogle år med tre biler på én gang (ja, det er tre gange vægtafgift og forsikring…) er jeg nede på to ting med fire hjul. En hverdagsslider (omend en rigtig pæn én) af en BMW E46 330Ci og så min bordeaux sommervogn, E36 320i. Begge coupéer, selvfølgelig.

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Bede BMW bygge E32 7-serie ‘Goldfish’ V16 færdig med typegodkendelse, så jeg kan købe den og få den på danske plader. Den ultimative hverdagsgryde.


Navn: Felix Erling

Felix Erling Boosted Magazine

Alder: 15 år

E-mail: felix@boosted.dk

Stilling: Junior-fotograf og klipper

Første bil: Hummer H2 (som legetøjsbil).

Nuværende bil: Ingen, da jeg ikke er gammel nok endnu. Så jeg kører i det, min far kører i. Og ellers har jeg et elløbehjul og en cykel, jeg ikke har brugt i fem år…

Hvis jeg vandt 10 millioner, ville jeg…: Købe det vildeste racer-setup til min computer med rat, pedaler, sæde osv. Og så gemme resten til min første rigtige bil, som nok skulle være en Tesla Model X – eller en Porsche Panamera Sport Turismo. Den er viiiirkelig fed og nok den flotteste stationcar, der findes på markedet.