Reklame:

Formel 1-kører skal fyres – “Det er godt nyt for Schumacher”

Der har allerede været en fyring på gridden undervejs i denne Formel 1-sæson. Nu er endnu en på vej, skriver medie.

Efter Nyck de Vries’ mere eller mindre uventede afsked med AlphaTauri tidligere på sæsonen brænder et andet rygte nu stærkt i Formel 1-paddocken. Denne gang i Williams-garagen.

Det lidt kedelige rampelys er denne gang vendt mod Logan Sargeant, hvis ophold hos Williams har budt på en række skuffende præstationer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu forlyder det, at Williams har mistet tålmodigheden med den unge amerikaner. Modsat de Vries får Sargeant dog lov at køre sæsonen færdig.

Det skriver Mirror Sport.

Den 22-årige amerikaner skulle således være på vej ud, fordi han ikke har vist noget bag rattet i sin Williams-racer, der kan bringe ham på omgangshøjde med holdkammeraten Alex Albon.

Det tidligere Red Bull-talent har i denne sæson sikret Williams samtlige af holdets point. Williams kigger i stedet hos motorleverandøren Mercedes.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Holdets reservekører, Mick Schumacher, er således allerede kædet sammen med netop Williams i 2024, hvor Logan Sargeants kontrakt udløber. Læs mere her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?