Annonce:

Fejl til 20.000 kr. dræber Martins Volvo efter 800 timer

En populær funktion i rigtig mange af Volvos biler stopper med at virke efter præcis 800 timer. Det koster 20.000 kroner at reparere fejlen.

Det varmelegeme, der kan holde temperaturen i nyere Volvoer, når bilerne er parkeret, dør. Det sker efter 800 timer. Præcist 800 timer og 23 minutter.

Det fortæller Martin Arwidsson, der ejer en Volvo XC70, til Aftonbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Varmelegemet er programmeret til at stoppe med at virke, siger Volvo-ejeren.

Efterfølgende har Martin Arwidsson fået et overslag fra et autoriseret Volvo-værksted. Her vil man have 20.000 svenske kroner – godt 13.000 danske kroner – for at få varmen tilbage i bilen.

LÆS OGSÅ: Red Bulls Formel 1-bil har fået p-bøde på offentlig vej

Regningen og fejlen fik med det samme Martin Arwidsson til at gå på jagt efter andre Volvo-ejere med samme problem. Og dem hævder han at have fundet i hundredvis.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det lykkedes ham endda at finde en meget billigere løsning på problemet ved at kigge lidt rundt på YouTube. Webasto-fyret i Volvoerne kan nemlig reddes med lidt hjemmegjorte tricks.

– Du omprogrammerer timerne og nulstiller dem. Så virker varmeren igen. Det tager ti minutter, siger Martin Arwidsson til mediet.

Det er dog ikke en løsning, hverken Volvo i Sverige eller Webasto anbefaler. Alligevel er der flere Volvo-ejere, der mener, at det er løsningen.

Magnus Holst, pressechef hos Volvo Cars Sverige, siger til Aftonbladet, at bilmærket ikke har indlagt den begrænsning, ejerne taler om. Og at de i hvert fald ikke har bedt underleverandøren om at gøre det.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Alligevel hævder en række bilister altså, at de også er ramt af fejlen. Et problem der indtil videre er gået udover biler, som Volvo har bygget mellem 2008 og 2012.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler