Annonce:

Tesla skrotter populært tiltag permanent i Danmark

Tesla skærer ikke kun i prisen herhjemme. Man fjerner også helt muligheden for, at bilisterne kan opnå fordele gennem det såkaldte ‘henvisningsprogram’.

Tesla lægger henvisningsprogrammet i graven.

Det sker den 30. april 2024. Altså allerede i næste uge. Programmet forsvinder både i Danmark og i de øvrige lande, hvor Tesla er til stede.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Berettigede bestillinger, der er afgivet inden den 30. april 2024, vil stadig modtage køberfordele, henvisningskreditter og loyalitetsfordele ved levering.

– Enhver bestilling, der er afgivet efter den 30. april 2024, er ikke berettiget til at modtage køberfordele, henvisningskreditter eller loyalitetsfordele, skriver Tesla Danmark.

LÆS OGSÅ: 20-årige Axel ejer nummerpladen “Fetaost”

Med andre ord er det bare om at prakke nogle andre en Tesla på, hvis man som allerede eksisterende Tesla-ejer vil have noget ud af det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den uro, der har omgivet Tesla på det seneste, kombineret med mærkets skuffende salg i første kvartal af 2024, har ført til, at mærkets aktieværdi er faldet med hele 40 procent siden den 1. januar 2024.

Tesla er dog langt fra de eneste, der kæmper på aktiemarkedet. Flere – og det er især de nystartede elbilmærker – rasler ned i værdi.

Fisker Inc., der har danske Henrik Fisker i spidsen, går det nu så skidt for, at mærket mandag i denne uge blev smidt helt af børsen i New York.

Det skete efter, at handlen med mærkets aktie i marts måned blev suspenderet, efter en periode hvor værdien kun var løbet en vej. Nemlig nedad. Umiddelbart før aktien blev smidt af børsen, var Fisker Inc. mindre end en krone værd pr. aktie. Et fald på hele 99,5 procent.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler