Reklame:

Nu kaldes Mick Schumacher ‘en åbenlys erstatning’ for Formel 1-hold

Mick Schumacher er i øjeblikket reservekører for både Mercedes og McLaren. Men den unge tyskers vej tilbage til et fast sæde kan meget vel være banet allerede.

Mick Schumacher har trods sit navn måttet tage til takke med testdage og simulator-arbejde for Mercedes og McLaren, siden han blev fyret af Haas efter 2022-sæsonen.

Men nu kan den unge tysker være på vej tilbage til Formel 1-feltet. I hvert fald skriver Formel 1-journalist Lawrence Barretto i sin seneste klumme, at Schumacher er et varmt emne hos i hvert fald ét Formel 1-hold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Lawrence Barrettos klumme er i øvrigt godt nyt set med danske øjne. Læs mere om hvorfor det lige her.

Den legendariske Formel 1-hold har nemlig ikke kunne finde farten hos rookie Logan Sargeant. Og nu forlyder det, at tålmodigheden med amerikaneren er ved at være slidt tynd.

LÆS OGSÅ: Teslas seneste beslutning vækker vrede

Især fordi han modsat sin holdkammerat, Alex Albon, ikke formår at score point i Williams-raceren. Albon har på nuværende tidspunkt i Formel 1-sæsonen 3 point mod Sergeants 0.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Der er da også klare forbindelser mellem Mercedes og Williams. Siden V6-motoren gjorde comeback i Formel 1 i 2014, har Williams således kørt med Mercedes-motorer.

Ligeledes er Williams’ teamchef James Wolfs hentet fra en stilling som chefstrateg hos netop Mercedes. Tilbage i juni fortalte Mick Schumacher da også flere tyske medier, at ‘han er klar til at vende retur til Formel 1’.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?