Annonce:

Kæmpe stjerne vil væk fra Red Bulls Formel 1-hold

Han er manden bag Red Bulls succes i Formel 1, i hvert fald når det kommer til racerbilerne. Nu vil Adrian Newey væk, skriver BBC.

Hverken Red Bull eller deres tekniske geni af en designer vil sige noget.

Men ifølge den engelske BBC er den god nok. Adrian Newey er på vej væk fra Formel 1-holdet, som hans kunnen har hjulpet til adskillige sejre i sporten allerede.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Adrian Newey har været hos Red Bull siden 2006, hvilket betyder, at han har hjulpet både Sebastian Vettel og Max Verstappen med at vinde verdensmesterskaber.

Men ifølge BBC Sport har den 65-årige englænder altså fået nok. Adrian Newey skal ifølge kilder, som mediet henviser til, allerede have informeret Red Bull-toppen om, at han er på vej ud af døren.

LÆS OGSÅ: 70.000 har bestilt en bil der ikke findes endnu

Og det helst inden den nuværende kontrakt mellem parterne udløber i 2025. At den geniale englænder ønsker at bryde med Red Bull, betyder dog ikke nødvendigvis, at han er pensionsmoden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge flere medier står Aston Martin på spring for at tilbyde Adrian Newey en uudtømmelig pengetank. Men også Ferrari og Mercedes siges at være mere end almindeligt interesseret i Neweys evner.

Red Bull er dog ikke de eneste, der (måske, red.) laver interessante rokader i garagen. I denne uge blev det bekræftet, at Nico Hulkenberg er fortid i Haas-garagen efter denne sæson.

Ifølge den danske Formel 1-kommentator Jens Hansen er det dog udelukkende godt nyt for Kevin Magnussen.

Og selvom det tegner et tydeligt billede af, hvor godt Hulkenberg har gjort det efter sit comeback til et fuldtids Formel 1-sæde.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Der er ingen tvivl om, at skiftet styrker Kevin Magnussens muligheder for at køre for Haas i 2025, siger Jens Hansen til TV3.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler