Annonce:

24-årig har smadret næsten uerstattelig Ferrari i Tyskland

En bare 24-årig mand fik nøglerne til en Ferrari F40. Ganske kort tid efter smadrede han den i en tysk tunnel.

Der blev bygget lige omkring 1.300 Ferrari F40. Selv Ferrari-forhandlere er uenige om, hvor mange det præcist blev til.

Nogle siger 1.311. Andre siger 1.315. Sikkert er det dog, at der stensikkert ikke er så mange tilbage i dag. Tidens tand har gjort ondt, også på den legendariske Ferrari.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En af dem døde for nylig mellem hænderne på en bare 24-årig mand, som arbejder for en tysk bilforhandler. Den meget unge bilist havde fået til opgave at køre bilen til “Motorworld” i Böblingen.

Det skriver Bild.

LÆS OGSÅ: Jysk bilforhandler blev smidt i fængsel – ejendom solgt for millioner

Men søndag kl. 08.00 var bilen mere skrot end køreklar i Engelberg-tunnelen omkring Stuttgart. Her var Ferrari’en som en ping-pong-bold røget mellem murene i tunnelen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvorfor det gik så galt, er endnu uklart. Men ifølge en politibetjent tyder skaderne på bilen enten på, at der opstod en teknisk defekt, eller at den unge mand ganske enkelt har kørt over evne. For stærkt, med andre ord.

Selv kom han ikke til skade. Efter ulykken blev han dog alligevel tilset på et hospital i nærheden. En talsmand fra bilforhandleren Mekatronik, som ejer den hundedyre Ferrari, understreger, at det vigtigste er, at ingen personer kom til skade.

Ferrari F40 er på mange måder en ikonisk bil, bl.a. fordi det siges, at bilen var den sidste nye gadebil, grundlægger Enzo Ferrari så i live. F40-produktionen begyndte i 1987. Enzo døde i 1988.

Selvom Mekatronik ikke vil sige meget om ulykken, omstændighederne, eller om den 24-årige stadig er på lønningslisten, vil forhandleren gerne bekræfte, at Ferrarien var på vej til firmaets stand i Motorworld-udstillingen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Bilen stod indtil ulykken til salg på det tyske bilmekka Mobile.de. Her fortalte forhandleren, at bilen kun har kørt 21.000 kilometer. Noget, der skulle retfærdiggøre et prisskilt på lige knap 3 millioner euro, hvilket svarer til 22,4 millioner danske kroner.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler