Reklame:

VIDEO: I dag kan du se James May køre galt med 120 km/t

Det gik grueligt galt for James May, da Grand Tour-gutterne var i Norge for at optage deres seneste special. Captain Slow er dog i live, og programmet har premiere i dag. 

Det kostede ifølge norsk TV2 James May mindst ét brækket ribben, da han kolliderede med væggen i en tunnel i Tromsø. TV-briten blev angiveligt fløjet til behandling på det nærmeste sygehus.

Det stoppede dog ikke optagelserne til den seneste Grand Tour-special ‘A Scandi Flick’, som TV-holdet og de tre værter faktisk optog som noget af en nødplan. Egentlig skulle vi have haft en special, hvor James May sammen med kompagnonerne Richard Hammond og Jeremy Clarkson kørte gennem Rusland. Men så valgte Putin at invadere Ukraine.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det angreb kostede altså indirekte James May et ribben. I dag er der premiere på programmet, som er den 10. Grand Tour-special i rækken.

Siden sidste program i den tredje sæson er Grand Tour i øvrigt kun udkommet som special. Den her ser grum ud. Altså for James May. Som kollegaen Hammond siger:

– Godt klaret at du ikke døde…


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?