Annonce:

Medie: Günter Steiner skriver kontrakt med Formel 1-hold

Selvom han fik sparket ud af Haas-garagen betyder det ikke, at den tidligere teamchef Gunther Steiner er færdig i Formel 1. Nu mener tysk medie, at han har fundet et nyt sted i paddocken.

Gunther Steiner er ikke den, man bare sådan sparker ud af Formel 1.

Haas’ tidligere teamchef gør sig lige nu som ekspert i medierne. Men ifølge et tysk medie kan han meget snart være på vej tilbage ind i Formel 1 igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver det tyske medie Heute.

Steiner har nemlig lidt på kistebunden efter de mange år hos Haas – et ophold, han faktisk har indrømmet varede for længe – og noget af det vil han bruge på at søge indflydelse hos nogle gamle bekendte.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Nemlig Red Bull, som udviklede sig fra Jaguar-teamet, hvor Steiner også var med. Den tidligere teamchef har planer om at købe sig ind hos Red Bull, skriver mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Pengene skal til gengæld garantere ham en ledende rolle hos de regerende verdensmestre. Helt konkret ønsker Steiner at købe sig til aktier i firmaet bag Red Bulls Formel 1-hold og derigennem opnå indflydelse. Altså angiveligt.

Red Bulls mangeårige rådgiver Helmut Marko har da også for nylig erkendt, at dele af holdet kan være til salg, men at der samtidig allerede er mange interesserede.

Om Steiner er i blandt ‘de mange interesserede’, løftede Marko ikke sløret for. Lige nu er sydtyroleren på skærmen for den tyske tv-station RTL i forbindelse med Formel 1-dækningen. Samt at han har fået en alternativ rolle i Miami. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler