Annonce:

27-årig kørte 129 km/t – nu får han en særlig straf

En 27-årig mand fra Vallensbæk, der allerede er dømt for vanvidskørsel, skal nu i fængsel. Men det i en ‘helt anden’ sag.

Egentlig ikke for det, han blev taget for, da politiet stoppede ham på Ishøj Strandvej. Men fordi han allerede er dømt for vanvidskørsel. Det var tilbage i oktober sidste år.

Det skriver Vestegnens anklagere på det sociale medie “X“.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her blev dele af straffen gjort betinget, men fordi han altså nu sad bag rattet igen, falder hammeren. Helt præcis veksler den 27-årige nu sin kørsel til 20 dage bag tremmer.

Det er normalt i den slags sager. Om politiet igen har taget den bil, han sad bag rattet af tilbage i oktober måned, melder historien ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Staten skal støtte særlige elbiler endnu mere, forlanger FDM

Men der er tale om en anden bil end den, som han kørte igennem en 50-zone i Holbæk med. Den har staten nemlig allerede konfiskeret. Den 27-årige modtog ifølge anklagemyndigheden dommen på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I det hele taget er det ikke unormalt, at bilister, der allerede er dømt for vanvidskørsel, igen bliver taget bag rattet.

En 36-årig kvinde begyndte for nylig at græde i retten, da det gik op for hende, at man altså ikke må køre bil, når man som vanvidsbilist allerede er frakendt føreretten.

Kvinden sagde dog også, at det ‘var ris til egen røv’. Hun forsøgte dog at undskylde sig med, at hun ikke havde kørt bilen, siden politiet sidst stoppede hende. Læs mere om den sag her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler