Annonce:

Nu falder benzinprisen for første gang i lang tid

Efter en meget lang periode med meget høje stigninger og et rekordniveau i sidste uge, er brændstofprisen igen på vej ned.

Efter at have ramt et niveau, som faktisk ikke er set højere i det sidste halvandet år, er benzin- og dieselprisen igen på vej ned.

Det skriver TV2 Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I løbet af de sidste par dage er benzinprisen faldet med 20 øre per liter. Prisen er dog stadig meget høj.

Siden nytår, hvor regeringen på grund af en 15 år gammel skatteaftale lagde yderligere afgifter på brændstof, er literprisen steget med over én krone.

REKLAMELINK: Spar i gennemsnit 3.000 kr. på din bilforsikring! Klik her og få gode tilbud til lige netop din bil – helt gratis!

Og selvom prisen nu er begyndt at falde en smule, skal især danske bilister ikke regne med, at træerne vokser ind i himlen, altså i form af billig benzin og diesel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Særligt sidstnævnte strammer regeringen allerede den 1. januar 2025 afgiftsskruen på igen. Det samme gør EU, når der i 2027 indføres et kvotesystem for alt fossilt brændstof.

Noget der forventes at gå hårdt ud over bilisternes økonomi. EU-politikerne ønsker nemlig at stramme unionens klimamål frem mod 2040. Den danske regering vurderede allerede, at den ordning alene vil gøre en liter benzin 1,09 kr. dyrere i 2030.

Altså oven i de afgifter, som den danske regering pålægger bilisterne undervejs. Og de bliver, som det ser ud nu, kun flere frem mod 2030. Også på andet end brændstof. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler