Annonce:

Dansker har fået Schumachers job i Formel 1

Danske Frederik Vesti kan nu – ligesom Mick Schumacher – kalde sig reservekører for mere end ét Formel 1-hold.

Ligesom Mick Schumacher styrker danske Frederik Vesti nu sine bånd til mere end et Formel 1-hold.

For selvom det forlyder, at danskeren er i spil til et sæde hos Williams, skal han på papiret klare tjansen som reserve hos McLaren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Altså ud over den opgave Vesti allerede har som Mercedes’ reservekører. Det fortalte han tidligere i forbindelse med det kinesiske grandprix i weekenden.

– Som en del af den aftale, Mercedes har med McLaren, kan jeg også fungere som reservekører for dem (McLaren, red.). Så hvis en af deres kørere bliver syge, har de også mulighed for at sætte mig i bilen, fortæller Vesti til Viaplay.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Dansk bilmærke smidt af børsen

Vesti skal dog ikke løfte begge opgaver alene. Han deler nemlig reservesæderne hos både McLaren og Mercedes med Mick Schumacher.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Schumacher blev forud for 2022-sæsonen erstattet hos Haas til fordel for et comeback til en anden dansker, nemlig Kevin Magnussen.

Udover reservetjansen for Mercedes – og altså nu også McLaren – skal Frederik Vesti køre seks løb i løbsserien European Le Mans Series for schweiziske Cool Racing.

– Formel 1 er mit ultimative mål, men det er vigtigt at blive ved med at køre og holde sig skarp.

– Det bliver fantastisk at deltage i en stærk kompetitiv race-serie, fuldt understøttet af Mercedes-AMG Petronas F1, og med et løbsprogram, der vil hænge supergodt sammen med min rolle hos teamet i år, sagde den 22-årige Vesti i den forbindelse.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Vesti, der kommer fra Vejle, er dog ikke den eneste dansker, som i øjeblikket gør sig bemærket i toppen af motorsportens verden.

Le Mans-køreren Marco Sørensen kunne i december sidste år fortælle, at han havde forlænget sit forhold til Aston Martin Racing med en ny fire-årig kontrakt. Det selvom han til B.T fortæller, at der var tilbud fra andre bilmærker.

– I sidste øjeblik valgte jeg at gå med mavefornemmelsen og blive ved den familie, jeg har været ved siden 2015. Jeg havde ikke lyst til at tage væk herfra, siger racerkøren.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler