James May sendt på sygehuset – kørte galt med 120 km/t i Norge


Grand Tour-værten James May kommer ikke videre. I hvert fald ikke lige foreløbig. Torsdag kørte han galt i en Mitsubishi Lancer Evolution i Norge.

Den 59-årige TV-brite James May var torsdag i Norge i forbindelse med optagelser til et nyt Grand Tour-program, da det gik galt. I en tunnel ved en nedlagt militærbase Ramfjord i Tromsø kørte May galt med op mod 120 km/t i den ældre japanske sedan.

Det skriver flere norske – blandt andet norsk TV2 – og britiske medier sent fredag aften. Det forlyder, at May slog hovedet temmelig kraftigt. Ligesom han ifølge The Sun har brækket mindst ét ribben. TV-værten fik dog omgående hjælp på stedet, ligesom han kort efter blev kørt på sygehuset.

Her skal briten foreløbig blive, indtil lægerne siger god for, at han kan tage videre. Om han når at slutte sig til kammeraterne Richard Hammond og Jeremy Clarkson, inden optagedagene er forbi, er endnu uvist.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er ikke først gang, det går gruelig galt for den berømte TV-trio. Værst gik det i 2006, da Richard Hammond var døden nær i en uhyggelig ulykke med en dragster. Briten med tilnavnet ‘Hamster’ kom dog stærkt igen.

Samme Hammond var også involveret i et grumt uheld med en elbilen Rimac Concept One for nogle år siden. Han klarede den, men bilen brændte op. Faktisk brændte den på grund af batteripakken i flere dage.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk