Annonce:

Red Bulls Formel 1-bil har fået p-bøde på offentlig vej

Selvom man ikke skulle tro det, hænder det faktisk, at en Formel 1-bil slippes løs på offentlig vej. I Red Bulls tilfælde kastede det en parkeringsbøde af sig.

Red Bulls Formel 1-hold vinder næsten alt, hvad de kommer i nærheden af. Sidste år havde Max Verstappen egenhændigt point nok til at toppe både kørernes og konstruktørernes VM.

Men en god bil og en hurtig hollænder var ikke nok, da Formel 1-holdet tilbage i marts kørte opvisning i Bosnien-Hercegovina.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I balkanlandets hovedstad var der godt nok spærret af i forbindelse med opvisningen. Men uden for afspærringen gjaldt landets færdselsregler stadig. Også – og ikke mindst – for en Formel 1-bil.

Kort efter opvisningen var slut, havde en nogen nemlig fastgjort en parkeringsbøde til Formel 1-bilens halo-anordning.

LÆS OGSÅ: Engelsk politi beslaglægger 214.000 biler om året

Det skriver avisen The Sun.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om der så bare var tale om et PR-stunt, eller en meget nøjeregnende p-vagt faktisk havde set sig nødt til at opretholde orden i Sarajevos gader, melder historien ikke noget om.

Men skulle der være tale om en ægte p-bøde/p-afgift, bør det være en smal sag for Red Bull at få den ud af verden. Det skal man bare tage et kig på Max Verstappens månedsløn for at konstatere.

I mange år var Mercedes det hold med den absolut mest løntunge kører i hele Formel 1-feltet. Nemlig Lewis Hamilton (som i øvrigt lige om lidt smutter til Maranello og Ferrari, red.)

Men sidste år måtte Mercedes endnu engang se sig overgået af Red Bull, der for at holde på Max Verstappen indtil 2028 betaler hollænderen hele 371 millioner kroner. Altså om året…

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I den sammenhæng tjener danske Kevin Magnussen ‘ingen penge’. Danskeren kan dog trøst sig med, at han langt fra er den dårligst lønnede i Formel 1. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler