Annonce:

Kinabilerne er værre end deres rygte, viser ny test

Kinabilerne er værre end deres rygte allerede gør dem til. Det mener det tyske medie, som har haft en lang række af bilernes modeller til test.

Kinabilerne skuffer.

I hvert fald i øjnene på det tyske Auto Motor und Sport. I en række sammenligningstests falder kinamærkerne det ene efter det andet igennem, mener tyskerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet lever de kinesiske bud på biler endnu ikke op til standarderne hos de etablerede mærker. Kæmpe værditab på bilerne gør kun situationen værre.

Tyskerne nævner mærker som Nio, BYD, Great Wall Motors og det tidligere britiske mærke MG. Og det er ikke til noget godt.

LÆS OGSÅ: Nissan lover ‘superbatteri’ i elbiler allerede fra 2028

Bilerne fra disse mærker er hverken særligt effektive, har en ekstraordinær god evne til at lade batteriet, gode køreegenskaber eller særligt gode funktioner i øvrigt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Alligevel mener Auto Motor und Sport ikke, at der er tale om dårlige biler. For ingen af dem er brudt sammen endnu. Jo, en Smart har.

Men efter at være blevet gennemgået af teknikere, meldte Smart tilbage, at der var en fejl på gaspedalen, som godt kunne løses. Og så kørte bilen ellers igen.

Det er dog ikke det samme som at tyskerne har roser til overs for de kinesiske biler. Blandt andet bliver Nio ET7, som kineserne selv gerne vil sammenligne med Porsche Taycan, kritiseret for dårlig komfort på grund af en ringe undervogn.

Og køredynamisk mener tyskerne slet ikke, at Nioen kan sammenlignes med Porschen. Men også de billigere biler får generelt tæsk.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Her er det især assistentsystemerne og den manglende mulighed for planlægning af ladestop i navigationen, der trækker alvorligt ned. De generelt billigere kinabiler kan heller ikke kompensere for en ringere oplevelse med prisen. Bilerne styrtdykker nemlig i pris på brugtmarkedet.

Apropos brugte elbiler, er det virkelig købers marked i øjeblikket. En ny analyse viser, at brugte elbiler faktisk aldrig har været mindre værd end lige nu. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler