Annonce:

18 biler beslaglagt – 324 sigtelser til biltræf i Randers

I forbindelse med et biltræf i Randers lørdag har Østjyllands Politi beslaglagt 18 biler samt tre motorcykler og uddelt 324 sigtelser.

I forbindelse med et større biltræf, det såkaldte Cars and Coffee i Randers, der dog ikke har meget med de oprindelige Cars and Coffee-træf at gøre, lørdag har Østjyllands Politi beslaglagt 18 biler samt tre motorcykler og uddelt 324 sigtelser.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Vi vidste på forhånd, at arrangementet ville tiltrække en del mennesker fra nær og fjern med interesse for biler, og derfor vidste vi også, at vi kunne forvente tæt trafik på særligt de store indfaldsveje mod byen, siger politikommissær ved Østjyllands Politi, Amrik Singh Chadha.

Politiet har beslaglagt køretøjerne, fordi ordensmagten mistænker, at de er ulovligt manipuleret. Hvis det efterfølgende viser sig, at der er lavet ulovlige ændringer, og at politiets mistanke holder stik, venter der en større bøde til ejerne.

LÆS OGSÅ: Dom om konfiskeret bil kan ankes, siger Højesteret

Ligeledes vil politiet stille krav om, at bilerne skal lovliggøres på et værksted, inden de må køre på vejene igen. Lovliggørelsen af køretøjerne vil senere blive kontrolleret i forbindelse med indkaldelse til et ekstraordinært bilsyn, skriver Østjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi er desværre ikke overrasket over, at vi i går kunne skrive så mange sager, som vi gjorde, og at så mange køretøjer blev beslaglagt. Vi har intet imod, at folk samles om deres interesse for biler, men det skal naturligvis foregå inden for lovens rammer.

– Særligt trist er det dog, at vi stadigvæk møder trafikanter, der lader hånt om vores alles sikkerhed i trafikken.

– 17 forseelser til enten betinget eller ubetinget frakendelse af førerretten og 53 klipsager vidner om, at der stadigvæk er trafikanter, der ikke ønsker at følge de regler, der skal medvirke til, at alle kan færdes sikkert i trafikken, siger Amrik Singh Chadha.

I samme pressemeddelelse skriver politiet, at de altså ikke kun beslaglagde biler og udskrev bøder i Randers. Man hjalp også en punkteret bilist med at nødlappe et dæk. Om bilisten senere får en regning for den hjælp, melder historien ikke noget om.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler