Annonce:

Så skete det: Dansk bilmærke smidt af børsen

Bilmærket Fisker Inc. blev i marts suspenderet fra Børsen i New York. Og nu vil børsfolkene slet ikke have noget med den tvivlsomme aktie at gøre.

Henrik Fiskers bilmærke, Fisker Inc., er fortid på børsen i New York.

Mandag i denne uge fik bilmærket definitivt sparket af børsen, efter at handlen med det blev suspenderet i marts måned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Finans.

Dermed ligner det, at der er hamret endnu et søm i kisten, der udgør Fiskers bilforretning. Produktionen ligger foreløbig helt stille på den fabrik i Østrig, som Fisker lejer sig ind i. Og Reuters kunne i marts meddele, at Nissan er sprunget fra en potentiel investering.

LÆS OGSÅ: Classic Race genopstår i Jylland – kendis bliver direktør

At Nissan sprang fra, betyder også, at Fisker gik glip af muligheden for at få fingrene i 150 millioner dollar, som en allerede eksisterende investor havde stillet i udsigt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Herhjemme og på resten af markederne, hvor Fisker er til stede, forsøger mærket lige nu at komme af med nogle af bilerne fra sidste års produktion. Der siges at være op mod 5.000 biler, som Fisker Inc. ikke har kunnet sælge.

De massive rabatter kommer dog med noget af en hage. For siden 4. april har nye Fisker-kunder måttet acceptere, at de ikke skal regne med nogen som helst form for garanti eller reklamationsret på bilerne.

Bilerne selv er ifølge flere anmeldere ikke noget at råbe hurra for. Og det kan det amerikanske forbrugerblad tale med om. Ikke alene er Fisker Ocean, som bladet købte til test, et mareridt at eje. Den har også tabt svimlende meget i værdi. Læs mere om det her.

Udover sparket fra børsen i New York har senest nyt fra Fisker Inc. faktisk et dansk islæt. Fisker åbner nemlig en forretning i en by, ingen har hørt om. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om Fisker Inc. lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler