Tuner trækker 425 hestekræfter ud af Audi Q5


Du kan ikke få en Audi RS Q5, men hul i det – ABT’s udgave af Audi Q5 kan sagtens bære RS-emblemet i ånden.

Selv kalder ABT Sportline det for ‘hybridpower i perfekt form’, når de tuner Audi Q5e. Om det er sandheden eller ej, skal vi lade så usagt.

Men at bilen har noget at byde på, kan ingen være i tvivl om. Ikke fordi den firecylindrede benziner fra fabrikken ligefrem er langsom med sine 367 hestekræfter. Men.. mere vil selvfølgelig altid have mere.

Og så er det jo godt, at ABT Sportline eksisterer. De har nemlig fået elmotor og benzinmaskine til i samspil at yde 425 hestekræfter og 550 newtonmeter. Så er alt det hybridhejs altså alligevel helt ok at begive sig ud, hvis du spørger os.LÆS OGSÅ: PINLIGT! Her pløjer Tesla Model 3 fodgænger ned i sikkerhedstest

Men mere performance gør det selvfølgelig ikke alene, når man først er gået i gang med noget hos ABT. Derfor er listen med ekstraudstyr uhyre lang. Her skal vi blot nævne at 102 millimeter firedobbelt afgangsrør og en widebody-pakke er en del af mulighederne. Hvis budgettet er til det, må vi heller ikke glemme ABT’s GR-serie af aluminiumshjul.

Dem leverer den tyske tuner i helt op til 22″!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.