Annonce:

Nye tal: Her bor Danmarks værste bilister

En kortlægning fra sammenligningsportalen Samlino.dk viser, hvor Danmarks værste bilister kører rundt. I hvert fald når man gør den slags op i skader.

Hvis du tænker, at alle bilister omkring dig kører dårligt, er du måske ikke helt ved siden af. Det kan nemlig være, at du bor på det forkerte sted.

En ny opgørelse har nemlig kortlagt, hvor Danmarks værste bilister holder til. I hvert fald når man gør den slags op i skader på biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver sammenligningsportalen Samlino.dk.

Data viser, at antallet af skader er steget markant. Forstået på den måde, at der siden 2021 har været markant flere bilejere med mindst én skade.

LÆS OGSÅ: Classic Race genopstår i Jylland – kendis bliver direktør

I 2021 var det 8 procent af bilejerne, der havde oplevet en skade, en andel, der er vokset til 19 procent i 2024 – en stigning på hele 138 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dataindsamlingen er baseret på over 1.340.000 opslag fra 1. januar 2021 til 4. april 2024. Her har bilisterne oplyst adresser, skader de seneste seks år og sammenlignet bilforsikringer.

Og værst – hvis man kan sige det sådan – står det til på Bornholm. Her er antallet af bilejere med mindst én forsikringsskade på samvittigheden steget med hele 186 procent.

Herefter følger midt- og vestjyderne med en stigning på 171 procent. Sådan ser det også ud på Midt- og Vestsjælland. Men selv for de bilister med ‘bedst’ opførsel står det skidt til.

For selvom nordjyderne slipper bedst fra skadestatistikken set over en 3-årig periode, er antallet af bilejerne i landsdelen med mindst én skade også steget markant. Nemlig med hele 110 procent.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Bilskader er i det hele taget ikke noget nyt. Faktisk er den slags temmelig godt beskrevet efterhånden.

Eksempelvis viste en opgørelse fra brancheorganisationen Forsikring- og Pension sidste år, at BMW-ejere fylder godt op i skadesstatistikkerne.

Det betyder dog ikke, at BMW-ejere smadrer ind i alt og alle på vejene. Faktisk er det ofte mindre skader, der fylder op. Opgørelsen afslører dog også, hvilke bilejere der kører ‘bedst’, eller med færrest skader. Læs mere om det her.

Spar op til 3.000 kr. på din bilforsikring – klik her!

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler