Reklame:

Tesla-lager i flammer må IKKE slukkes: “Kan brande i mange dage”

Brandmyndighederne rådede som det første folk i nærheden til at holde døre og vinduer lukket.

Brande i Teslaer og elbiler generelt er ikke noget. Det sker både herhjemme og i udlandet. Heldigvis ikke så tit. Men når den slags brande byder ud, er de pokkers svære at slukke.

Det gør sig også gældende for et lager af Tesla-batterier i Queensland, Australien, som ilden fik fat i tirsdag aften kl. 20 lokal tid.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Af endnu ukendte årsager begyndte branden i en af i alt 40 såkaldte Tesla Megapacks. En stor lagerplads for batterier.

Det er ikke første gang, der er problemer med disse megapacks. Nystårsdag udslettede flammer, der opstod i en megapack i en helt ladepark af Teslas egne superchargere. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Skete i mandags – nu danske biler totalt ubrugelige

Batteri-lageret i Queensland er kun lige blevet taget i brug. Til ABC News oplyser myndighederne, at lageret stod færdig i juli måned.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det kan være en god del tid, før lageret kører igen. Efter råd fra Tesla har brandfolkene besluttet ikke at forsøge at slukke ilden. I stedet skal den have lov til at dø ud af sig selv, mens brandfolkene overvåger stedet.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?