Annonce:

Kritiseret dansk værksted taber millioner 3. år i træk

Værkstedskæden Skorstensgaard, hvis forretningsmetoder har været kritiseret i medierne, er for tredje år i træk en underskudsforretning.

De tabte millioner af kroner i 2021 og 2022.

Og nu viser det seneste regnskab fra værkstedskæden Skorstensgaard igen røde tal på bundlinjen. Kæden, som er blevet hevet i retten af bilimportørerne og kritiseret i flere tv-udsendelser, tabte 9,4 millioner kroner i 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motor-magasinet.

Underskuddet er, hedder det i regnskabet, stik modsat ledelsens forventninger. Her havde man regnet med at se et par millioner – måske tre – i plus på bundlinjen.

Underskuddet forklares denne gang med nedlukningen af et værksted i Næstved. Desuden får mindre arbejde end forventet også sin del af skylden for underskuddet.

Skorstensgaard bemærker dog, at underskuddet er blevet mindre. Den primære drift er således kun underdrejet med 5 millioner kroner. I 2022 var det tal et minus på 27,4 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Antallet af lønsedler er også faldet markant. Virksomheden, der sidste år blev købt af bilimportøren Nic. Christensen, er gået fra 350 ansatte i 2019 til nu at være nede på 185.

Ledelsen bag værkstedskæden mener dog, at fremtiden ser noget lysere ud. For mens millionerne ikke ventes at rulle ind i et overskud efter 2024, kan det blive til en forretning der ‘går i nul’.

Skorstensgaard er selv blevet en del af de bilimportører, som heftigt kritiserede kædens form for markedsføring i flere retssager. Kæden skal nemlig servicere et kinesisk mærke i Danmark. Læs mere om det her.

Mens værkstedskæden ser frem mod bedre tider, ser det måske også sådan ud for danske Henrik Fisker bilmærke. For nylig fortalte bildesigneren sine tilbageværende ansatte, at der er ‘fire interesserede købere’. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler