Reklame:

Skete i mandags – nu er 100 danske taxaer totalt ubrugelige

I 2020 overtog selskabet Everfuel samtlige danske brintstationer. Mandag lukkede selskabet dog de sidste tre. Det har gør ondt på 100 taxaer.

Samtlige brintbiler i Danmark blev med et ubrugelige. Det skete, da selskabet Everfuel i mandags lukkede de sidste tre brintstationer hjemme.

Nogle af dem beslutningen gør ondt på, er taxaselskabet Drivr. Her har man 100 brintbiler i flåden. Og de holder lige nu helt stille.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der er simpelthen ingen muligheder for at fylde brint på dem. I hvert fald ikke i Danmark. Selskabet fortæller dog til Ekstra Bladet, at man ‘arbejder på sagen’ og at en løsning ligger inden for en tidshorisont på tre uger.

Toyota i Danmark, som har brintbilen Mirari på programmet, kalder over for Motor-magasinet lukningen af de danske brintstationer ‘et tilbageskridt for klimaet’.

LÆS OGSÅ: Regeringen er på vej med ny lov: “Vil ramme bilister endnu hårdere”

Toyota vil dog ikke pille brintbilen ud af det danske modelprogram. Importøren vil dog heller ikke forholde sig til det akutte problem, som ejere af brintbiler i Danmark står i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Situationen er uheldig for alle helt generelt, siger Toyota Danmark til FDM.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?