Reklame:

Porsche arbejder på bil med 1.000 hestekræfter

Det er bare om at holde fast i rattet i Porsches svar på Tesla Model S Plaid.

Når Tesla kan, kan Porsche også. Og faktisk er udviklingen af en Porsche Taycan med 1.000 hestekræfter allerede så godt i gang, at fabrikkens folk tester bilen – der er kendt internt som Turbo GT – på autobahn allerede.

Og det – må man formode – med en god del respekt for retten til at køre bil. For med så mange hestekræfter under højre fod kan kørekortet nemt hænge i den tyndeste af alle tråde. Særligt i en elbil hvor alle kræfter er der med det samme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Spionfotografer har flere ‘fanget’ den potente Porsche. Men det nye er, at ingeniørerne i Zuffenhausen har skruet den gigantiske hækvinge, som bilen tidligere set med, af.

I stedet er den bagerste spoiler nu gjort meget mere diskret, skriver Carscoops som også bringer billederne af bilen.

LÆS OGSÅ: Nye EU-regler: Nu bliver diesel markant dyrere

Der er dog ikke meget ‘nyt’ at se. Taycan ligner sig selv. Men det er formentlig med fuldt overlæg, at Porsche gør alt, hvad de kan, for at skjule nyhederne fra nysgerrige blikke og kamera-objektiver.

Reklameblok:
Den nye Taycan lægger altså pæn afstand til den nuværende topmodel Turbo S. En bil der må ‘nøjes’ med 761 hestekræfter, 1.050 Nm og en tophastighed på 309 km/t. Skal du have sådan én på danske plader, begynder prisen ved 2,1 mio. kr.

Bare spørg den tidligere spiller på Danmarks fodboldlandshold, Nicklas Bendtner. Det bør han vide alt om. Også hvordan man afleverer nøglerne til statskassen.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?