Paul Walkers BMW M1 kan blive din

Men dette eksemplar af BMW’s eneste superbil til dato får du ikke foræret.

Er der mere tilbage af Paul Walkers samling, efter at der af flere omgange både i 2019 og 2020 blev solgt ud af den afdøde stjerneskupespillers biler?

Svaret er ja. Bilen her er en af de blot 453 eksemplarer, BMW byggede på de kun fire år, modellen var i produktion mellem 1978 og 1981. Mere specfikt er bilen fra 1980.

Og tror man på det med, at ejerhistorikken lægger værdi til bilen, er der virkelig noget at komme efter her. Bilen har nemlig været en del af den samling, som Fast and Furious-stjernen Paul Walker fik stablet på benene, inden han døde i en grum trafikulykke i 2013.


En sindssyg pris
Da M1’eren var i produktion valgte BMW at udstyre den med en 3,5-liters rækkesekser med 277 hestekræfter, hvilket sendte den til en topfart på 260 km/t.

Men eksemplaret her er tunet. Selvfølgelig, fristes man til at sige. Bilen skulle være god for 350 hestekræfter. Men selvom den efterhånden er 41 år gammel, så har den faktisk næsten ikke set asfalt.

LÆS OGSÅ: 15 samlet til biltræf – alle sigtet


Et kilometertal på 6.800 kilometer svarer til, at bilen bare har set 165 kilometer asfalt om året. Hvilket afspejler sig i prisen.

For den er vild. På tidspunktet for denne artikels publicering har budet rundet 390.000 dollars med seks dage tilbage af auktionen. Det er 2,3 millioner gode danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billeder af bilen.