Annonce:

Her skal du se Formel 1 de næste fem år

Hvis du elsker at se Formel 1 på tv, er der godt nyt til dig. For du skal nemlig bare gøre præcis, som du plejer.

Viaplay Group har indgået en historisk femårig aftale med Formel 1, hvilket sikrer dem eksklusive rettigheder til sporten i Danmark, de øvrige nordiske lande og Holland frem til og med 2029.

Denne unikke aftale betyder, at Viaplay vil fortsætte med at bringe al den spændende action fra Formel 1 til skærme over hele regionen. Samtlige løb, kvalifikationer, træningssessioner og F1 Sprint-events vil blive sendt live, så motorsportsfans kan nyde den ultimative dækning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Viaplay vil også tilbyde eksklusive dokumentarer og magasinprogrammer, hvilket giver seerne en dybdegående oplevelse af sporten og dens stjerner.

Kevin Magnussen, der har været en del af Formel 1 siden 2014, glæder sig over, at Viaplay vil fortsætte med at levere fremragende motorsportsindhold til de danske fans. Han bemærker, at Viaplay altid har været der for at dække sporten i hele hans karriere, og at det har været en spændende rejse at se Formel 1 udvikle sig. Han ser frem til de kommende sæsoner, der kun ser ud til at blive mere intense og actionfyldte.

LÆS OGSÅ: Tesla Model 3 skuffer fælt til syn

Formel 1 har oplevet en eksplosion i popularitet de seneste år, med mere end 700 millioner fans over hele verden. Denne voksende interesse har også ført til en udvidelse af kalenderen, hvor 2024 vil sætte rekord med 24 løbsweekender.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den voksende fanbase bliver mere mangfoldig, hvor 40 % er kvinder og en tredjedel af tv-seerne er under 35 år. I 2023 var Formel 1 verdens hurtigst voksende store sportsrettighed på sociale medier for fjerde år i træk.

Viaplay vil sende hver trænings- og kvalifikationssession, F1 Sprint-event og Grand Prix live på deres kanaler, hvilket giver danske fans masser af muligheder for at følge topkørere som Kevin Magnussen, Max Verstappen og Lewis Hamilton. Uge efter uge vil Viaplay bringe alle de spændende øjeblikke fra Formel 1-sæsonen til seerne.

Denne historiske aftale er den første af sin art mellem Viaplay Group og Formel 1, og Viaplays ledelse er begejstrede for at fortsætte samarbejdet. Med fem års sikkerhed kan danske fans se frem til en bred og dybdegående dækning af sporten.

Peter Nørrelund, der er EVP & Chief Sports & Business Development Officer for Viaplay Group, udtalte, at Viaplay altid stræber efter at være forrest og levere det bedste sportsindhold. Hans kollega, Lars Bo Jeppesen, EVP Viaplay Group og CEO Viaplay Danmark, understreger, at denne femårige aftale med Formel 1 bekræfter Viaplays forpligtelse til at give sportsfans det indhold, de ønsker.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Max Verstappen, den tredobbelte verdensmester, ser frem til at fortsætte samarbejdet med Viaplay og udtrykker begejstring over deres fælles fokus på kvalitet og ekspertise. Verstappen og Viaplay har et etableret partnerskab, hvor Viaplay også er involveret i produktionen af eksklusive dokumentarer om køreren.

Ud over Formel 1 inkluderer Viaplays brede sportstilbud Premier League- og Bundesliga-fodbold, PDC-dart i Holland, NHL-ishockey, FIS-vintersport, IHF- og EHF-håndbold og golfmajors i Norden. Dette brede udvalg gør Viaplay til en af de mest alsidige sportsudbydere i regionen. Den historiske femårige aftale med Formel 1 sikrer, at Viaplay fortsat vil være stedet for motorsportsfans i de kommende år.

Læs mere om Formel 1 her!


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler