Her er bilerne, der IKKE blev brugt i Fast And Furious


Karakteren Brian O’ Conner skulle oprindelig have kørt Mitsubishi 3000GT.

Den første Fast And Furious-film har næppe sat sit præg på virkeligheden. Men det er alligevel sjovt at tænke på, at de nogle af de biler, der ikke kom med i filmen, faktisk er gledet ud i glemslen i dag.

Du skal eksempelvis være lidt af en Mitsubishi-fan for at huske 3000GT-modellen, mens de fleste i bilmiljøet kender Eclipse’n.


Hvorfor? Måske fordi 3000GT ikke klarede cuttet, da produktionens bilbagmand Craig Lieberman tog den endelige beslutning. Længe var det ellers meningen, at Paul Walkers karakter Brian O’Conner skulle køre den hyperavancerede sportsvogn.

Var for høj til en Honda
Husker du den jaloux type Vince? Han skulle oprindeligt have kørt Honda Civic, men skuespilleren Matt Schulze var for høj til at sidde i den lille japaner.

Derfor udstyrede filmholdet ham med en blå Nissan Maxima. Det lyder måske ikke som verdens fedeste vogn, og slet ikke som noget af de vi i dag kender filmserien for. Men det er der en god grund til.

Den første F&F-film blev nemlig til på et forsvindende lille budget. I hvert fald hvis man sammenligner med de senere film.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk