Nu har Audi RS7 900 hk


Og den går skræmmende let 330 km/t på et stykke begrænset Autobahn-asfalt.

Få biler æder Autobahnasfalt så nemt og behageligt som Audi RS7, altså hvis det samtidig skal gå virkelig hurtigt. Den selvudnævnte ‘firedøres coupe’ har fra fabrikken 600 hestekræfter, og den klare allerede der sprinten fra 0 til 100 km/t på 3,6 sekunder.

Så hvad tror du, der sker, hvis du skruer effekt markant op? Lad så sige til 1,5 gang så meget. Måske lidt mere.

330 km/t? Ingen problem
En nylig video fra AutoTopNL giver svaret. Bilen, de har fået fat i, ser standard ud ved første øjekast. Men det er synsbedrag. For den meget mørke bil skjuler både nye turboe,r større intercooler og et helt nyt udstødningssystem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Hvem tuneren er, nævnes ikke i videoen. Men de har tilsyneladende godt kunne finde ud af at skrue en bil sammen. For RS7’eren her har 950 hestekræfter.

Så gør det ikke så meget, at den stadig vejer på den onde sid af 2,3 ton. For 330 km/t er en leg. Faktisk ligner det, at en fartbegrænser forhindrer speedometret i at kravle længere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk