Annonce:

Jysk bilforhandler blev smidt i fængsel – ejendom solgt for millioner

Renault-forhandleren Claus Lützhøft blev uberettiget smidt i fængsel, efter han fik stjålet 15 biler. Nu ser han ingen anden udvej end at sælge sit bilhus.

Claus Lützhøft sad fængslet i fem måneder, fordi Sydøstjyllands Politi mente, at han selv havde arrangeret tyveriet af 15 biler fra sin forretning i Grindsted.

Politiet endte med ikke at kunne bevise noget som helst. Alligevel endte varetægtsfængslingen med at koste Claus Lützhøft en konkurs og – anslår han selv – hele 40 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu er det ellers så moderne bilhus netop solgt for 12,5 millioner kroner til et lokalt ejendomsselskab. Det skriver Jydske Vestkysten.

Til avisen fortæller Claus Lützhøft, at han ikke følte, han havde andet valg. Faktisk mener han, at der er tale om en ren foræringspris. Bilhuset er da også for stort til bilforhandlerens nuværende forretning.

LÆS OGSÅ: 19-årig snuppet i BMW M3 med 288 km/t – “Han slipper vildt billigt”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg så ikke andre muligheder end at forære den store og flotte bygning væk, siger han.

Bilforhandleren deltog i DR-programmet ‘De mistænkte’, der blev sendt i januar måned i år. Her fortalte Claus Lützhøft om de konsekvenser – også helbredsmæssige – som fængslingen havde for ham.

Bilforhandleren fik senere erstatning for den uberettigede fængsling. Men fordi han efter konkursen havde gæld til det offentlige, endte han med ikke at se så meget som én krone af beløbet.

Claus Lützhøft er langt fra den eneste bilforhandler, som har det svært herhjemme. Flere mærkeforhandlere er enten blevet opsagt eller har smidt mærkerne ud efter eget valg.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Det blodbad har bl.a. betydet, at flere af de helt store bilmærker ikke længere er til stede i en hel landsdel. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler