Reklame:

JA! Nu vil Lamborghini bygge huse – så vild er prisen for den ‘billigste’ hytte

Nej, det er ikke en meget forsinket aprilsnar. Lamborghini har faktisk tænkt sig at bygge huse. 

Lamborghini vil noget andet end kun at bygge bil. Nær Spaniens middelhavskyst – faktisk lige på den – vil bilmærket nu også lægge navn et villa-kompleks.

Komplekset får navnet Tierra Viva og beliggenhed i den spanske by Benahavís. Her vil Lamborghini sammen med en række investorer få opført i alt 53 lejligheder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser mærket fra Sant’Agata i en pressemeddelelse.

Og vi kan allerede nu afsløre, at det bliver en luksus for de få. Hver villa koster nemlig fra 4 millioner. Altså euro. I dansk mønt er det lige under 30 millioner kr., når det er absolut billigst.

LÆS OGSÅ: Toyota bygger særlig Supra – “Kun én kommer til Danmark”

Til gengæld er hvert hus udstyret med en rummelig garage, pool på taget, flere terasser og egen have.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Interiøret i hver af de 53 villaer vil være inspireret af Lamborghinis bildesign, og skulle køberne ikke kunne finde plads til deres yachts, ligger nærmeste havn kun 10 minutter væk. Det samme går rigmandsparadiset Marbella.

Lamborghinis direktør Stephan Winkelmann kalder samarbejdet med bygherren ‘Dar Global’ for en strategisk beslutning, da de to virksomheder deler værdier ‘inden for kvalitet og innovation’.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?