Youtuber “smidt af” Nurburgring


Youtuberen Shmee150 er dog langt fra den første, der kommer i klemme med støjregler. Det selvom englænderens Lamborghini er helt fabriksoriginal.

Den måske mest berømte racerbane i verden har nogle støjkrav, den skal leve op til. Helt konkret må biler ikke “larme” mere end 130 dB, når banen er åben for offentligheden under de såkaldte “touristenfahrten”-dagen.

Alligevel tog den engelske youtuber Tim Burton, som i øvrigt går og venter på sin nye Zenvo fra fabrikken i Præstø, chancen, da han fornyelig havde sin Lamborghini Huracan STO med på banen.

Ikke overraskende viser det sig dog, at selv den fabriksoriginale bil har svært ved at holde sig under de 130 dB. Youtuberen blev målt til 134 dB af personalet på banen. At der kunne være en risiko for netop det, var Shmee150 tilsyneladende afklaret med. Konsekvenserne var da også til at overse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Efter den ene omgang får Youtuberen besked om, at det er “game over” for ham. Men det er han, siger banepersonalet, ikke ene om. Flere fabriks-lamboer har det tilsyneladende svært med støjgrænserne på banen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk