VIDEO: Porsche har sat verdensrekord – flest donuts nogensinde

Det er måske ikke vildt spektakulært – men Porsche har sat endnu en verdensrekord. Denne gang i en elbil.


Hvad gør man ikke for at komme i guinness rekordbog? Porsche vil i hvert fald gå så langt som til at sende stuntman Terry Grant og en Taycan Cross Turismo  til det koldeste Sverige for… Ja, for at lave donuts.

69 snoninger rundt om sig selv udførte Terry Grant. Og selvom det ser let ud, måtte den britiske stuntman undervejs hele tiden kæmpe med en Porsche på vinterdæk, der på grund af det isglatte underlag troede, at den var på vej ud i et uheld.

Men det lykkedes. og Porsche kan nu sige, at de har den elbil der har udført flest sammenhængende donuts. Men det er faktisk ikke første gang,  Terry Grant sætter en verdensrekord i netop en Cross Turismo. Det gjorde han også i februar. Dengang forsøgte det tyske bilmærke at foretage det største højdeskifte nogensinde i en elbil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det lykkedes, da Grant kørte en Taycan fra 540 meter under havoverfladen til toppen af Pikes Peak i Colorado i 4,3 kilometers højde. Turen tog vanvittige 34 timer. Men her er det altså donuts, det handler om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk