Annonce:

Tesla tilbagekalder én bil for dum fejl fra fabrikken

Et eneste eksemplar af Tesla Model 3 måtte en tur på værksted, fordi den blev bygget uden udløser i airbaggen.

Teslas biler er ikke fejlfri.

Heller ikke når de triller ud fra fabrikken. Det skal man blot gennemgå Boosteds arkiv af artikler om tilbagekaldelser for at finde ud af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

De fleste af gangene har den amerikanske elbilproducent kunnet rette deres egne fejl med en software-opdatering. Men ikke denne gang.

For én enkelt Tesla Model 3 trillede helt forkert ud fra en fabrik i USA. Det afslører et opslag i de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheders database over tilbagekaldelser.

LÆS OGSÅ: Red Bulls Formel 1-bil har fået p-bøde på offentlig vej

En Model 3 – ja, én – blev nemlig bygget uden udløser i airbaggen. Det vil sige, at airbagen er der. Der er bare ikke noget, der får den til at gå af og beskytte bilens passagere i tilfælde af uheld.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Yderligere data viser, at en underleverandør den 15. marts gjorde Tesla opmærksom på, at en sideairbag var blevet samlet uden udløseren.

Herefter blev der brugt 3 dage på at gennemgå videoovervågning fra samlebåndet for at finde frem til, hvilket modul der ikke blev samlet ordentligt.

Den proces afslørede, at 7 airbag-moduler blev sendt videre til Tesla uden den altafgørende udløser. 6 af bilerne stod stadig hos Tesla, men én bil var altså sendt ud på vejene.

Ifølge Carscoops nåede Tesla både at få fat i bilens ejer, tilbagekalde bilen og udskifte det defekte airbagmodul, inden myndighederne gjorde offentligheden opmærksom på fejlen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler