Annonce:

Politiet brugte våben mod 60-årig bilist uden kørekort

– Det havde den ønskede effekt, konstaterede politiet, efter at en 60-årig mand var blevet anholdt tirsdag formiddag i sidste uge.

Tirsdag eftermiddag i sidste uge fik en 60-årig mand politiets peberspray at føle på egen krop.

Manden ville ikke slippe et sæt bilnøgler, som politiet forlangte udleveret på Mørupvej i Herning, fordi manden faktisk slet ikke må køre bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TV Midtvest.

Ifølge politiet nægtede manden at udlevere nøglerne, og da det heller ikke lykkedes at tage dem fra ham, valgte politiet at anvende peberspray.

– Det havde den ønskede effekt, fortæller politibetjent Peter Christiansen fra lokalpolitiet i Ringkøbing om brugen af peberspray mod bilisten.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En 61-årig kvinde er også sigtet i sagen. Hun ejer nemlig den bil, som den 60-årige mand kørte rundt i. Og alene det at låne sin bil ud til nogen uden kørekort er meget strafbart.

Den 61-årige kvinde er dog langt fra den første, der får et slag over nallerne af staten for den slags. I september sidste år fik en 64-årig kvinde faktisk en dom for noget lignende.

Om end der var tale om flere grovere tilfælde. Kvinden lånte systematisk sine biler ud til folk uden kørekort. Og hun var tilsyneladende ligeglad med, at politiet også beslaglagde bilerne. Læs mere om det her.

I det hele taget tyder meget på, at flere bilister har svært ved at acceptere, at der altså skal et kørekort til for at køre bil i Danmark. Ligesom kørekortet skal medbringes under kørsel.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I forbindelse med et større biltræf i Randers i weekenden blev flere bilister mødt med et bødekrav, fordi der ikke var styr på sagerne. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler