VIDEO: Lejede GT-R ud til Hamilton – “Det er IKKE i orden”

Det udlejningsfirma, der i Japan lejede en Nissan GT-R ud til Lewis Hamilton, er ikke tilfreds med den syvdobbelte verdensmesters opførsel bag rattet.

Lewis Hamilton nød helt åbenlyst turen bag rattet af en Nissan Skyline R34 GT-R. Det fortalte han selv sine mere end 30 millioner følgere på Instagram for nylig.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I en video kan man tydeligt se, hvordan Hamiltons kørsel får det til at ryge i kabinen. Og meget tyder på at bilens ejer udlejningsfirmaet Omoshiro Rent-a-Car ikke var indforstået med den kørsel, da man overdrog nøglerne til Hamilton eller en fra englænderens stab.

I et tweet skriver udlejningsfirmaet om videoen, at ‘den slags kørsel ikke er tilladt (i udlejningsbilerne, red.).

Over for vores kolleger hos CarBuzz har udlejningsfirmaet bekræftet, at man lejede Nissanen ud til Hamilton. Men man vil ikke kommentere yderligere på sagen. Det er man, siger firmaet, blevet rådet til at holde sig fra af nogle advokater. Det er uklart, om biludlejningsfirmaet vil køre en erstatningssag mod Lewis Hamilton.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk