VIDEO: Block giver sin Audi de tæsk, den fortjener

For første gang siden bruddet med Ford og den nye kontrakt med Audi er Ken Block og Gymkhana-videoserien tilbage.


Eller tilbage er måske så meget sagt. For Gymkhana har skiftet karakter og handler nu mere om elbiler end noget andet. På den anden side er den amerikanske showman af en rallykører absolut lige så vanvittig bag et rat, som han altid har været.

Electrikhana er det nye. Heldigvis er Block ikke bleg for at give Audi S1 Hoonitron alle de tæsk, han overhovedet orker.

Audi er desværre ikke vilde med at sige alt for meget om bilen. Ikke på det tekniske plan i hvert fald. Andet end den er hentet fra deres Formel E-program. Men vi ved, at tyskerne har udstyrede den retro-inspirerede ellert med to motorer som tilsammen producerer 3.000 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Audi fornægter dog ikke deres arv af vanvittige forbrændingsmotorer i motorsportens navn. Så vi ser også biler som Audi 90 IMSA GTO (1989), the Audi 200 Trans Am fra1988,  Audi Sport quattro S1 Pikes Peak fra året før, Gruppe B-ræseren Audi Quattro A2, Audi R8 LMP og Le Mans-raceren Audi R18 e-Tron Quattro.

Selv Tom Kristensen – Mister Le Mans – er med. Omend det kun er ganske kort. Han er der!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk