Reklame:

Trak sig fra Formel 1-planer: Nu fortsætter bilmærke i Formel E

De kunne ikke få det, som de ville i Formel 1. Så nu fortsætter Porsche i den løbsserie kun få af konkurrenterne gider.

Mercedes, BMW og Audi har allerede meddelt, at man vil trække sig. Men Porsche mener stadig, at der er potentiale i Formel E.

Mærket fra Zuffenhausen kunne i denne uge meddele, at man kører med i Formel E i endnu tre sæsoner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Egentlig var det forventningen, at Porsche sammen med Audi, BMW og Mercedes vil trække sig fra Formel E efter 2024. Men nu har Porsche altså ombestemt sig.

– Vi ønsker at vise innovative teknologier og mere bæredygtighed i motorløb frem og være på forkant med ny udviklinge. Formel E spiller en stor rolle i netop det, lyder det fra vicedirektøren i Porsche Motorsport Thomas Laudenbach i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Her skal falsk fotofælde fjernes: “Den er ulovlig”

Porsches udmelding står i skarp kontrast til mange af konkurrenternes mening om Formel E. Her lyder begrundelse for at trække sig, at løbsserien står stille. Både når det kommer til teknisk udvikling og popularitet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Porsches beslutningen skal formentlig også ses i lyset af, at mærket ikke formåede at komme med i Formel 1. Her havde man ellers så godt som en aftale med Red Bull, viste retsdokumenter fra Marokko af alle steder, men i sidste øjeblik trak Red Bull sig.

Angiveligt fordi Porsche ville have en kontrol med Formel 1-holdet, som Red Bull ikke er villig til at give. I stedet kom Ford ind med en pose penge og et løfte om ikke at blande sig i holdets måde at køre Formel 1 på.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?