Reklame:

Her skal falsk fotofælde fjernes: “Den er ulovlig”

En unavngiven borger har fået besked på at fjerne en stand med ‘gratis bøger’, fordi den minder mistænkeligt meget om en fotofælde. 

Herhjemme har politiet tilsyneladende ikke noget problem med, at en borger på Fyn har sat falske fotofælder på sin vej.

Helt anderledes står det til i USA. Her har bystyret i Montgomery amt, der ligger i staten Maryland, følt sig nødsaget til at gribe ind over for en borger med samme idé som fynboen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det, der i virkeligheden er et lille bibliotek med gratis bøger, minder mistænkeligt meget om en fotofælde. Og sådan noget må ikke sættes op, der hvor borgeren bor.

I hvert fald ikke uden tilladelse. At det så faktisk ikke er en fotofælde, spiller tilsyneladende ikke rolle for dem der bestemmer.

LÆS OGSÅ: Direktør frygter, at danskerne mister interessen for elbiler

Matthew Fairbank, som bor på McComas Avenue, hvor ‘fotofælden’ blev sat op, siger, at han ikke aner, hvem der satte ‘fælden op’. Samtidig siger han dog, at han selv og naboerne har været glade for ‘snyderiet’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det har nemlig fået bilisterne til at sætte farten ned i området. Politiet siger dog, at de ‘hele tiden overvejer, hvor man kan sætte nye fotofælder op’.

Hvad den – vil nogen sikkert mene – lille ulovlighed skal koste i bøde, melder historien ikke noget om. Bøgerne i det gratis bibliotek handler i øvrigt alle om adfærd i trafikken.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?