Se, det er en Lamborghini – 1.000 hk og twinturbo!

Hvordan får du nye superbiler til at frygte din 12 år gamle Lamborghini? Udstyrer den med twinturbo og 1.000 hestekræfter.

Ja, vi sagde 1.000 hestekræfter. 1.000 hypper. Eller det samme som 430 hestekræfter mere end selv den mægtige Superleggera-model.

Det kan blandt lade sig gøre, fordi Gallardo’en her på et tidspunkt i sit liv er udstyret med ikke bare én men hele to turboer. Oprindelige er den 5,2-liters V10 en sugemaskine.

LÆS OGSÅ: Fagblad – Forhandlere vildleder elbilskunder…igen!


Stage 3-kittet er kørt ind på 93 oktan-benzin, men man har holdt fast i det automatiske e-gear, som Lamborghini en årgang syntes var vældig smart. Firehjulstrækket er ligeledes bibeholdt. Så vi er ikke i tvivl om, at den gale italiener kan give de fleste superbiler af i dag sved på kølerhjelmen. Måske endda nogle hyperbiler.

LÆS OGSÅ: Yup! Disse to gutter har kørt over 500.000 km i deres Lamborghini’er

Ifølge annoncen på Bring A Trailer er der brugt mere end 100.000 dollars på ombygningen. Men du kan få den for 70.000 amerikanske spir. Det kan umiddelbart synes som meget for en så gammel bil, til gengæld har Gallardo’en ikke kørt mere end 11.000 kilometer hverken før eller efter ombygningen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.


Reklame: