Reklame:

Richard Hammonds TV-program lukker efter kun én sæson

Et kendt ansigt som Richard Hammonds er ikke nødvendig altid nok. Nu lukker et TV-program, som han var vært på, efter bare én sæson. 

Richard Hammonds Channel 4-program ‘Crazy Contraptions’ lukkes ned efter bare én sæson.

Med Grand Tour-værten som ansigtet ud af til gik programmet ud på, at to hold skulle bygge ‘noget genialt’ ud af genstande, som man bruger i hverdagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Richard Hammonds Crazy Contraptions” var et modigt og kreativt program, der forbandt publikum med den spændende verden af videnskab og teknik, siger en talsmand for Channel 4 oven på nyheden til Metro.

Men det bliver at ikke til mere end en sæson. Mere nyt og spændende var idéen bag altså heller ikke.

LÆS OGSÅ: Bilmærke i krise? Giver vild rabat på helt ny bil

Den første sæson gik på, at to hold på skift skulle finde på en maskine til kædereaktioner. Maskinen skulle være bygget af genstande fra en almindelig husholdning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

På den måde skulle deltagerne udføre ellers nemme hverdags-opgaver på den mest komplicerede måde som overhovedet muligt. Hammond har selv sagt, at han fik idéen til programmet, efter at han under corona-pandemien.

Her mislykkedes han selv med en hel del projekter derhjemme. Hammond bliver nok ikke arbejdsløs af den grund. Men det kan  meget vel være, at han skal finde sig noget nyt arbejde.

I hvert fald hvis det skal være foran kameraet. Tilbage i januar skrev mediet VarietyAmazon har opsagt samarbejdet med trioen Clarkson, May og Hammond. Alt sammen på grund af Clarkson. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?