Bilmærke i krise? Giver vild rabat på helt ny bil

Foto: Opel Automobile GmbH

Hvis det er en ny bil, du er ude efter, er det måske nu, du skal slå til.

Opel kalder det nytårskur og et godt tilbud. Og skal man tage det helt bogstaveligt, har mærket faktisk tabt sig. I hvert fald på prisen. Den danske importør skriver således i en pressemeddelelse, at man ikke bare er klar til at slå 50.000 kr. af prisen på en helt ny Corsa. Mærket har allerede gjort det.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Blev kaldt ‘miljøsvin’ for at køre BMW – nu skal han selv betale

Opel kalder bilen Corsa Edition+. Den skal, siger Opel, koste lige under 160.000 kr. (rabatten inklusiv, red.). For den slags penge får man en bil med 7” touch skærm, Apple CarPlay, aircondition, active safety brake, læderrat med varme og p-sensor bagtil. Hestekræfter er der 75 af. De kommer fra en 1,2-liters benzinmotor.

Corsa Sport har lidt flere hestekræfter. 100 i alt for at være præcis. Også den har Opel nedsat med 50.000 kr. På den måde ender prisen på 189.990 kr. Vil du ikke lægge alle pengene på en gang, kan bilen også leases.

Reklameblok:



Også den SUV-agtige Mokka slår Opel 50.000 kr. af, siger importøren.

Læs mere på www.opel.dk

Foto: Opel Automobile GmbH
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk