Reklame:

Politiet gav bilist kæmpe bøde og kørte ham direkte til køreprøven

Det blev en underlig dag for en mand i 50’erne, da han i sidste uge var ved at komme for sent til sin egen køreprøve.

En 50-årige mand var i sidste uge nær kommet for sent til sin køreprøve. Til mandens ‘held’ blev han stoppet på Køge Bugt Motorvejen og sigtet for at køre rundt uden kørekort.

Førerretten mistede han i august, da han dumpede en anden kontrollerende køreprøve, som han ellers skulle bestå, fordi han tre gange inden for tre år var blevet taget i at køre for stærkt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Så stærkt at det udløser en betinget frakendelse. Bilisten kørte derfor rundt med en administrativt inddraget førerret. Og måtte selvfølgelig ikke køre videre, efter politiet havde stoppet ham.

Politiet valgte dog at give manden et lift, så han alligevel nåede sin køreprøve. Bilisten slipper dog ikke for en bøde for at køre uden gyldigt kørekort.

LÆS OGSÅ: Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

– Men vi har hørt, at han bestod sin køreprøve, og han igen kan sidde lovligt bag rattet. Tillykke med kørekortet – pas nu godt på det, skriver politi på i et opslag på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

At blive taget i at køre uden kørekort koster 7.500 kr. første gang. Så straffen burde altså være noget, de fleste kan mærke.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?