Annonce:

Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

Det er et snævert rødt flertal der fra 1. oktober gør livet mere besværligt for bilister. På Frederiksberg har de røde partier nemlig besluttet at forbyde enklavekommunens gratis parkering.

Besøg vores annoncør:

Det der for københavnerne og andre bilister ellers i mange år er blevet kaldt Frederiksberg-finten. Bag beslutningen står Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Radikale Venstre. Hvilket lige akkurat er nok til et flertal.

Men det er bestemt ikke alle på rådhuset, der er begejstrede for tiltaget. Blandt andet kalder Venstres Jan. E. Jørgensen den nye beslutning for noget, ’hvor flere ting er galt.

–   Flere ting er galt med det her. For det første har Frederiksberg en ambition om at være Danmarks elbilby nummer et.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Og med ændringen gør man det mindre attraktivt at skifte til en elbil. For det andet går det ud over kultur- og erhvervslivet, når man afskaffer totimersreglen. Det er det glade vanvid og helt uforståeligt, lyder det i en kommentar fra Venstremanden til TV 2 Kosmopol.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

Som vi tidligere har beskrevet her på Boosted.dk, regner flertallet i kommunen med at tjene styrtende på parkering fremover. Præcis hvor meget kan du læse mere om her.

I nabokommunen, København, er forholdene ikke meget bedre for bilisterne. Faktisk er de netop blevet værre, fordi bystyret har besluttet at forbyde alle hastigheder over 40 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men det er faktisk dobbelt så hurtigt som i Odense, hvor byens bilister skal tvinges til at køre 20 kilometer i timen på de fleste af byens veje. Det besluttede et enigt byråd i juni måned. Også selvom de borgerlige partier nu er ved at bakke ud af aftalen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler