Reklame:

Nye tal afslører stigning på 89 procent blandt danske bilister

Der er sket en stor stigning i antallet af danskere, der møder bilforhandlerne med en forventning, om at deres gamle bil skal indgå i en byttehandel.

Stadigt flere danskere bruger deres nuværende biler som en del af udbetalingen på en ny, eller i hvert fald som en del af en byttehandel hos bilforhandleren.

Det viser en undersøgelse fra analyseinstituttet Voxmeter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I undersøgelsen er et udsnit af danske bilejere er blevet spurgt, hvordan de vil finde pengene til deres næste bil. Og her er der en markant stigning at spore på særligt et punkt.

For bare ét år siden svarede 14,3 procent af bilisterne, at de ville finansere en ny bil ved at lade den gamle/nuværende indgå i handlen. For bare tre måneder siden var det tal vokset til 24,3 procent.

LÆS OGSÅ: Uffes Citroën dumpede til syn på grund af askebægret

Og nu siger hele 27,1 procent af bilisterne, at de gerne ser, at bilforhandleren tager den gamle bil i bytte.  Der med er antallet af bilister, der foretrækker den måde at handle bil på, altså steget med 89,7 procent på bare 12 måneder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er muligvis på grund af prisstigninger. Noget som Bilbranchen i Dansk Industri frygter vil smitte negativt af på danske bilisters interesse for og lyst til særdeles populære biler lige nu. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?