Annonce:

Günther Steiner trækker Magnussen-hold i retten

Günther Steiner er langt fra færdig med Haas. Nu skal partnerne udkæmpe et juridisk slagsmål, fordi Steiner mener at have penge til gode.

Det kan godt være, at Günther Steiner er færdig i toppen af Haas F1. Men den tidligere teamchef er ikke færdig med holdet.

Af retsdokumenter fremgår det nemlig, at Günther Steiner mener at have penge til gode hos Haas. Og derfor hiver han nu holdet i retten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autosport.

Af de dokumenter, som mediet henviser til, fremgår det ikke, hvilken kompensation – og i givet fald hvor meget – den 59-årige Steiner mener at have ret til.

LÆS OGSÅ: Nio lover superbatteri til elbiler allerede i år

Men ifølge Autosport drejer det sig om dele af sponsoraftaler, som Steiner mener, han ikke er blevet honoreret for at have skaffet til holdet. Samtidig mener Steiner-lejren, at Haas bruger hans person som reklamesøjle uden at have ret til det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Steiner var Haas’ første teamchef, men efter ni års samarbejde røg han ud. Og ind på hans plads hentede Formel 1-holdet Ayao Komatsu. Der er tale om en intern forfremmelse, da Ayao Komatsu i forvejen havde stillingen som chefingeniør.

Det er ikke første gang, Steiner og (Gene) Haas skændes om penge. Det forlyder, at det var et spørgsmål om ejerandele og derfor penge, der i sidste ende gav Steiner det sidste skub ud af Haas-garagen.

Omvendt tyder noget på, at Haas har fået vendt en nedadgående udvikling, siden chefingeniøren Komatsu tog helt over. Med japaneren på chefposten har Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg foreløbig sikret holdet fem point i konstruktørernes VM. Det er nok til en umiddelbar 7. plads.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler