Annonce:

Adrian Newey forlader Formel 1-holdet Red Bull

Rygtet har svirret i en stykke tid. Men nu ligger det fast, at Red Bulls tekniske direktør Adrian Newey stopper i jobbet.

Adrian Newey forlader Formel 1-holdet Red Bull Racing.

Det bekræfter holdet i en pressemeddelse onsdag i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Adrian Newey har siden 2006 været tilknyttet Red Bull som teknisk chef, og han har i sidste ende været ansvarlig for de mange biler, som har kørt et hav af verdensmesterskab hjem.

Rygtet om Neweys afgang har været svirret i et godt stykke tid, og det fik for alvor fart på, da Red Bulls teamchef Christian Horner blev underkastet en intern undersøgelse på grund af upassende adfærd.

LÆS OGSÅ: Günther Steiner trækker Magnussen-hold i retten

Red Bull endte med at frikende Horner og hjemsende den ansatte, der havde klaget over ham. Men Newey har angiveligt ikke kunnet arbejde under de forhold. Noget han allerede i sidste uge skulle have gjort meget klar over for den øvrige Red Bull-ledelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En anden forklaring, som The Race ligger frem, kan være, at Newey internt er blevet kørt ud på et sidespor. Og at det skulle være derfor, at den 65-årige englænder nu pakker sammen.

Officelt forlader Adrian Newey sin stilling efter 2024-sæsonen. Han har altså stadig nogle arbejdsdage tilbage i en i øvrigt rekord-lang Formel 1-sæson.

Hvad Adrian Newey skal nu er stadig et åbent spørgsmål. I hvert fald i offentligheden. Men særligt ét Formel 1-hold siges at stå på spring efter ham. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler