Annonce:

20-årig dansker i spil til Formel 1-sæde: “Ingen kommentar”

Den bare 20-årige dansker Malthe Jakobsen er blevet et varmt navn i motorsportens verden. Tilsyneladende også i Formel 1.

Kevin Magnussen bliver måske ikke den eneste dansker med et sæde i Formel 1. I hvert fald ikke indenfor den nærmeste fremtid.

Den bare 20-årige Malthe Jakobsen, der lige nu kører med i European Le Mans Series, er lige nu så varmt et navn i motorsportens verden, at han forbindes med et Formel 1-hold.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver B.T.

Det er Formel 1-journalisten Mark Hughes, der i Motor Sport Magazine skriver, at Red Bulls juniorhold RB F1 i den mindst bør overveje at give Jakobsen et sæde. Og det meget snart. Faktisk allerede i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Nio lover superbatteri til elbiler allerede i år

Overfor B.T afviser Malthe Jakobsen at kommentere på sammenkædningen med RB F1. Omvendt er Red Bull-ledelsen ikke kendt for at have meget tålmodighed med de mange kørere, som har fået chancen hos juniorholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og de nuværende kørere Daniel Ricciardo og Yuki Tsunoda har ikke ligefrem imponeret nogen eller noget. Ved det seneste løb i Kina udgik begge RB-kørere i øvrigt.

Apropos danske islet i Formel 1 er der de seneste dage sket flere ting, som er godt nyt set med danske briller. At Nico Hulkenberg skifter Haas ud med Sauber i næste sæson, er åbenlyst godt for Kevin Magnussen, mener TV3’s kommentator Jens Hansen.

– Der er ingen tvivl om, at skiftet styrker Kevin Magnussens muligheder for at køre for Haas i 2025, siger Jens Hansen til TV3.

Og en anden dansker er lykkedes med at snuppe det job, som Mick Schumacher ellers har siddet ene på lige indtil for nylig. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler