Nu igen – Fast 9 forsinket for fjerde gang

Fast & Furious-fans skal endnu engang væbne sig med tålmodighed. Det er budskabet, efter premieredatoen skydes endnu engang. 

Når det kommer til Fast & Furious-film, er det tilsyneladende ligesom med fremtiden. Man gør klogest i ikke at spekulere i nogle af delene.


For Hollywood-baskerens vedkommende er det nu fjedre gang, at holdet bag melder en forsinkelse ud. Det samme skete for under en måned siden. Dengang fulgte en lille trailer dog med som en slags plaster på såret.

Det er ikke tilfældet denne gang. Til gengæld regner Vin Diesel og Co. så med, at filmen ville kunne ses i biograferne fra 25. juni. Dermed vil filmen køre over læderet for første gang blot et par dage efter seriens 20-års jubilæum.


Om det samme kommer til at ske i Danmark, er endnu uvist. For trods en gradvis genåbning af samfundet er biograferne fortsat tvangslukket. Foreløbig frem til 6. april 2021.

Ifølge Variety har det koster 200 millioner dollars at få Fast9 i kassen. Penge som udgiveren Universal Studios nok gerne ser tjent ind igen.

Får Fast9 rent faktisk premiere til juni, vil den være mere end et år forsinket i forhold til den oprindelige dato i maj sidste år.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk